Albeton neemt drie betoncentrales over van Cementbouw

donderdag 29 september, 2022

Terug naar het overzicht

Albeton Algemene Betonmaatschappij BV heeft op 31 augustus 2022 overeenstemming bereikt met Cementbouw om drie betoncentrales over te nemen. Het betreft de drie productielocaties Akersloot, Diemen en Haarlem.

Daarnaast neemt Albeton de betoncentrale Rotterdam over van Dekker.

Met de overname versterkt Albeton haar positie in de markt. Albeton is een familiebedrijf dat al meerdere generaties bedreven is in onder meer de productie van betonmortel en handel in bouwgrondstoffen. Albeton is sinds 2014 gevestigd aan de Ankerweg 16a in Amsterdam-Westpoort, waar een geheel nieuwe zeer moderne betoncentrale in gebruik is genomen. Albeton heeft een uitstekende reputatie, waarbij kwaliteit en het persoonlijk contact juist datgene is wat veel relaties waarderen in de samenwerking met Albeton.

Productielocaties Diemen, Haarlem en Akersloot gaan per 1 oktober 2022 over naar Albeton. Betoncentrale Rotterdam werd reeds op 12 september 2022 van Dekker overgenomen. “De uitbreiding biedt ons mogelijkheden tot transportoptimalisatie, innovatie/productontwikkeling en flexibiliteit, waardoor we in staat zijn onze klanten nog beter van dienst te zijn” zegt Heimen Droog, directeur van Albeton. “We geloven in lokaal ondernemerschap en voor bestaande klanten verandert er praktisch niets. Onze huidige manier van werken komt ook voorop te staan op de nieuwe locaties. Onze collega’s op de nieuwe locaties brengen een schat aan kennis, kunde en ervaring mee”.

 


Voor de pers

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Marieke Immers, telefoon: 0180-515044