Nieuwe betoncentrale Bollenbeton

In Hillegom wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe, moderne betoncentrale “Bollenbeton”!

Een jarenlang partnership tussen AW Groep en onze aandeelhouder Droog Beheer BV heeft geleid tot een nieuw samenwerkingsverband; de realisatie van een moderne betoncentrale in de Bollenstreek. 

De bouw van betoncentrale Bollenbeton

In februari is de eerste paal van betoncentrale Bollenbeton geslagen. Met een leveringscapaciteit van 150 m³/uur is Bollenbeton binnenkort Uw partner voor alle leveringen van betonmortel en andere cementgebonden species in de regio Hillegom, Lisse e.o.  Bollenbeton heeft de ambitie om voor elke opdracht de best mogelijke samenstelling te produceren en deze tijdig bij u te leveren. Persoonlijke aandacht, kwaliteit van werken en transparantie zijn kernwaarden waar Bollenbeton voor staat. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen? Neem een kijkje op de website van Bollenbeton en bekijk de timelapse van het bouwproces.

Werken bij Bollenbeton

Bollenbeton is nog op zoek naar chauffeur(s) en een mengmeester/betontechnoloog.

Chauffeur

Ben jij degene die het leuk vindt om in een klein team te werken en in bezit van een geldig C-rijbewijs (met code 95) en chauffeurspas? Beschik jij over uitstekende representatieve en communicatieve vaardigheden?

Solliciteer dan direct op de functie mixer-chauffeur bij Bollenbeton. Bekijk hier de vacature.

Mengmeester, betontechnoloog en transportleider

Bollenbeton is op zoek naar een vakbekwame en gedreven mengmeester die zich heeft gespecialiseerd als betontechnoloog (laborant) en daarnaast als transportleider kan fungeren. Heeft u passie om leiding te geven aan de afdeling transport en weet u hoe u de begeleiding van het productieproces, de productcontrole en het waarborgen van de kwaliteit van de geproduceerde producten moet aanpakken? Bekijk de vacature

Houd de ontwikkelingen in de gaten

Persoonlijk en betrokken… Bollenbeton staat graag voor u klaar! Houd de ontwikkelingen in de gaten op Bollenbeton.nl

 


Terug naar overzicht